novinky

Stránkování: 1 2 3 ... 5

Krajinarsky fotograficky workshop - Pieniny (10. září, 2014)
Dvaja z nasich clenov vas srdecne pozyvaju na krajinarsky workshop do nadhernych Pienin v termine od 10. do 12. oktobra 2014. Detaily na nasom blogu: Krajinarsky fotograficky workshop. Vidime sa!
Ondra Prosicky na expedicii za polarnymi medvedmi (3. říjen, 2013)
Ondra sa nedavno vratil z expedicie za polarnymi medvedmi na Spicbergoch. Vysledkom je zbierka uzasnych zaberov na jeho stranke. Najdete tam aj seriu zaujimavych clankov z cesty.
Ota Hevler ziskal prvu cenu na Prix de la Photographie Paris 2013 (15. září, 2013)
S radostou oznamujeme, ze clen nasho fotoklubu Ota Hevler ziskal prvu cenu v prestiznej sutazi Prix de la Photographie 2013 v kategorii Fine Art za svoju kolekciu nadhernych ciernobielych zaberov polarnej ziary na Islande. Seria je k nahliadnutiu na Land&Colors.
Ondra Prosicky foti polarnu ziaru na Islande (8. duben, 2013)
Nas priatel a clen LH Ondra Prosicky stravil par dni na Islande fotografovanim plarnej ziary a inych radosti. Prvy report spolu s fotografiami na jeho stranke.
Boris a Marek na cestach (2. duben, 2013)
Marek Svantner a Boris Michalicek pripravili prezentaciu o svojich cestach po Indii, Pakistane a inych krajinach. Vysledkom je nadherna zbierka cestovatelskych a krajinarskych fotografii. Jej webovu podobu mozete vzhliadnut na Marekovych strankach.
Lezenim za aktivitou (13. září, 2012)
Pali Hradisky otvara lezecku stenu v Toryse pretekmi v boulderingu pod nazvom Chuck Norris Cup. Viac o tejto zaujimavej aktivite spolu s pozvankou v kratkom fotoreporte na blogu.
Film alebo digital? (27. listopad, 2011)
Po case pribudol v blogu novy prispevok - Marek porovnava digitalny a filmovy vystup, precitajte si! A popripade zanechajte stopu.
Knižka (22. září, 2011)
Štefan Kordoš a Jozef Poliak z TASR vydali knižku "Hriňovské lazy". Autorom fotografií je Štefan Kordoš a Jozef Poliak je autorom textov. Schválne bol zvolený malý formát, aby sa vošla do vrecka a bolo možné si ju vziať do terénu a obdivovať tak krásnu krajinu Hriňovských lazov. Obsahom knižky je aj malá mapka Hriňovského chotára. Grafická úprava Waldemar Švábenský www.waldemarski.com. Náhľad knižky si môžte prelistovať tu: Hrinovske lazy do vrecka. Knižku je možné zakúpiť za cenu 2.50 euro u p. Poliaka, kontakt: 0905 717 587
Nova webstranka - Land & Colors (16. červen, 2011)
Ota Hevler a Marek Potoma spustili svoje osobne stranky www.landandcolors.com . Hlavnym obsahom je blog a mala galeria. Dufame, ze sa vam budu pacit.
Jesen v rakuskych Alpach (5. květen, 2011)
Najnovsi prispevok v nasom blogu je z Borisovho pera a vyletu do rakuskych Alp - Hochschwab. Zaujimavy text, vyborne fotografie, precitat si mozete tu.
Rozhovor s Michalom Vitaskom (2. květen, 2011)
Na fotoradce.cz je zaujimavy rozhovor s jednym z nasich kolegov, Michalom Vitaskom, nielen o fotografovani krajiny. Citajte tu!
1st Quarter Newsletter (14. duben, 2011)
Takto vyzera nas newsletter za prvy kvartal. Prave bol doruceny do schranok nasich odberatelov. Ak chcete od nas dostavat pravidelne spravy, pridajte svoju emailovu adresu na zoznam! Najdete na hlavnej stranke.
Polarna ziara na lightharmony (6. duben, 2011)
Posledny prispevok v nasom blogu pojednava o fotografovani polarnej ziary v Norsku. Pozrite si zabery a precitajte si, ako vznikli tu!
Rozhovor s Joe Cornishom (1. duben, 2011)
Precitajte si zaujimavy rozhovor s jednym z tych fotografov, ktori nas najviac inspiruju. Joe Cornish sa porozpraval s Michalom Vitaskom tu. Najdete tam aj niekolko vybornych zaberov z jeho novsej tvorby.
15 pokladov Slovenska s 33% zlavou (2. březen, 2011)
V suvislosti s piatymi narodeninami LH (viac tu) sme sa od 1. marca rozhodli ponuknut nasu knihu 15 pokladov Slovenska s 33% zlavou na prvych 33 objednavok. V tomto momente uz len 31. :-) Prelistujte si ju online!

 

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace