Workshop LH - Kráľova Studňa

12. novembra bola na oslave 15. narodenín Citi Bank oficiálne predstavená aj kniha, ktorú sme mali možnosť pri tejto príležitosti vytvoriť. Všetci pekne v kvádrach sme sa ten večer v príjemnej anonymite zabavili a celkom slušne napapali. Cítil som sa ako člen smotánky, tlačil som do seba čo to šlo, ale aj moje brucho má kupodivu svoje hranice a tak sa táto gastronomická prechádzka musela skončiť.

Na rauteNa raute - Všade naše fotky, dobré jedlo a ešte lepšie vínko. No paráda:)

LH representativesLH representatives - Všetci sme sa chceli odfotiť s profesorom slovenskej fotografie pánom Potomom ( v strede ). Na zábere verní fanúšikovia Š. Mešťan a B. Michaliček, za aparátom T. Záhumenský

So svojimi dietkamiSo svojimi dietkami - Aj pri svojich výtvoroch sa treba zvečniť

CityphotographerCityphotographer - Tomáš pri svojich mestských kúskoch

PrintyPrinty - Júúj ale sme boli na seba hrdí:)

Každopádne lepšia časť uvedenia knihy na svet prišla až cez víkend - knihu, uplynulý rok ako aj ďalšie plány našej "partičky" sme sa rozhodli prehodnotiť na spoločnom workshope na Kráľovej Studni vo Veľkej Fatre.

VyrážameVyrážame - Nálada v aute dávala jednoznačne najavo, že WS bude na 100% úspešný

Plní optimizmuPlní optimizmu - Kúsok na Kráľovou Skalou. Vyzerá to dobre!

Dokumentarista na druhúDokumentarista na druhú - Tomáš tam nasúkal už pol karty, pokiaľ ostatní ledva stihli vybaliť výbavu:)

StrateníStratení - Príliš veľká plocha a málo času - klasický hlavolam fotografa

ČakanieČakanie - škoda, že hmla, ktorá sa zjavila úplne náhle, vystúpala až príliš vysoko

Workshop sa niesol vo fantastickej nálade, škoda len, že nám nie príliš vyšlo počasie. O to viac sme sa bavili. Aj vďaka tomu vieme, že tento projekt mal a stále má zmysel. Stanovili sme si pár zaujímavých cieľov na nasledujúce roky, ktoré dúfame, budeme aj schopní splniť.

Absolventi WSAbsolventi WS - Z pravej strany: štefan Mešťan, Marek Potoma, Ota Hevler, Štefan Kordoš, Marek Dunajský, Boris Michaliček a Marek Švantner. Za objektívom: Tomáš Záhumenský

ManažmentManažment - Tak to sú oni, zakladatelia LH a \"manažment\" klubu po položení otázky \" Čo teda ďalej s LH?\":)

ZáverečnáZáverečná - Zľava: Boris Michaliček, Marek Švantner, Štefan Mešťan, Marek Potoma, Ota Hevler, Tomáš Záhumenský

Celý workshop bol výborný, ba čo je lepšie celý rok stál za to a ja sa teším na ďalšie, ktoré budú rovnako plné parádnych záberov a dobrej zábavy. Ďakujem!:)

Vložit na facebook Vložit na twitter Záložka na Delicious