novinky

Stránkování: 1 2 3 ... 5

5. vyrocie lightharmony (28. únor, 2011)
S nesmiernou radostou davame na znamost, ze presne pred piatimi rokmi zapocal svoju cinnost nas neformalny virtualny fotoklub, takze sa tesime, ze sme to spolu tak dlho vydrzali a zelame si dobre a lepsie svetlo do dalsich rokov. Taktiez dakujeme vsetkym, co sa na projekte zucastnovali, za prispevok a vsetkym ostatnym, co toto citaju, za podporu. Male poohliadnutie najdete v nasom blogu.
Lumix Travel Photo 2010 (11. únor, 2011)
S radostou oznamujeme, ze Boris Michalicek sa stal absolutnym vitazom sutaze Lumix Travel Photo, ktoru organizuje server ephoto.sk . Ziskal tak letenku Air France kamkolvek do sveta. Viac detailov ako aj vitazne snimky najdete tu. Srdecne blahozelame!
Island, farebny ostrov (21. leden, 2011)
Na cestovatelskom veltrhu Camera Slovakia, ktory sa kona zajtra a v nedelu v bratislavskej Inchebe, bude Marek Potoma vystavovat 12 velkoformatovych fotografii z Islandu. Ak budete mat cestu, zastavte sa! Viac najdete tu.
Vystava v business centre Apollo (5. leden, 2011)
Nasa vystava s nazvom "15 pokladov Slovenska" pokracuje v business centre Apollo, od 3.1.2011 do 15.1.2011., viac tu.
Poznamky z Islandu (1. cast) (8. prosinec, 2010)
Na Island sme absolvovali dve cesty a este sa tam planujeme vratit. Kym sa tak stane, na blogu budeme publikovat obcasny serial s fotografiami a dojmami z krajiny. Prvu cast najdete tu. Tentokrat v anglictine.
Nasa prva kniha (1. prosinec, 2010)
Kratky text o nasej knihe 15 pokladov Slovenska a report z prvej serioznejsej vystavy LH v Design Factory najdete v nasom blogu. Vystavene boli velkoformatove printy vybranych fotografii z knihy pri prilezitosti 15. vyrocia zalozenia Citibank na Slovensku.
Dvaja novi clenovia (22. listopad, 2010)
S potesenim vam chceme oznamit, ze v sulade s planmi ozivit cinnost najma v internej casti sa pred par dnami nas klub rozsiril o dvoch novych fotografov, ktori su uz teraz velkym prinosom. Martin Marcisovsky a Marek Dunajsky maju zaujimavu tvorbu a sme radi, ze prijali pozvanie.
Na workshope v Ceskom Svycarsku (8. listopad, 2010)
Ondrej zorganizoval workshop v Ceskom Svycarsku, na ktorom sa zucastnil aj Marek, a tak pribudol textik s fotografiami. Niektore z nich su celkom zaujimave. Priamo sa tam dostanete kliknutim sem.
Vystava fotografii clenov LH v Bratislave (3. listopad, 2010)
Pri prilezitosti 15. vyrocia posobenia Citibank na Slovensku vas srdecne pozyvame na vystavu fotografii "15 pokladov Slovenska". Objavte vybrane pamatihodnosti a nevsedne spojenie divokej krasy prirody s jedinecnym ponimanim hry svetla a tiena. 13/11 - 19/11/2010 v Design Factory, Bottova ulica 2, Bratislava. Pozvanku najdete tu. Tesime sa na vasu navstevu! Vystava poputuje na dalsie miesta, budeme vas informovat v kratkom case.
Rozhovor s Marekom Potomom (19. říjen, 2010)
Na stranke phototv.cz a v nasom blogu najdete rozhovor s Marekom Potomom o fotografovani krajiny, ktory vas mozno zaujme a pobavi.
Fotografovanie krajiny dlhym teleobjektivom (10. září, 2010)
Novy clanok v nasom blogu je od Ondreja Prosickeho. Obsirnym sposobom v nom popisuje postupy, ako spravne fotografovat krajinu teleobjektivmi. Najdete tam aj vela nadhernych snimkov.
Ota Hevler ziskal vyznamne ocenenie (1. září, 2010)
S radostou oznamujeme, ze nas kolega Ota Hevler ziskal dve ocenenia v ramci sutaze "International Photo Awards" v kategorii Fine Art - Abstract za fotografiu s nazvom "Ice Detail 2" a v kategorii Priroda - Krajina za snimok "X Shape". Vitazne fotografie a dalsie detaily v nasom blogu.
Novi clenovia LH (23. srpen, 2010)
Po odchode niekolkych nasich kolegov v priebehu poslednych par tyzdnov sme mali pocit, ze je ziaduce obohatit nas klub o novych clenov. Oslovili sme zopar talentovanych ceskych a slovenskych fotografov, ktori nasu ponuku akceptovali a stali sa clenmi lightharmony. Mam teda tu cest oznamit, ze Vaclav Sojka, Ondrej Prosicky, Pali Hradisky, Marek Svantner a Marcel Fujcik prispeju do nasej galerie svojimi nadhernymi kuskami. Viac sa o nich dozviete tu.
Pridavame blog (namiesto clankov) (21. srpen, 2010)
Namiesto sekcie clankov na LH pridavame aktivnejsi blog s moznostou reakcii od nasich citatelov, budeme radi, ak nam tam vyjadrite nazor! Prvy text publikovany prave dnes. Trafi tam hadam kazdy... klikni :-)
Lightharmony na facebooku (10. srpen, 2010)
Mame cerstvu stranku na facebooku, skamaratte sa s nami! :-)

 

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace